Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

BAZI KAVŞAKLARDA TRAMVAY YER ALTINA ALINMALI

Gazetemizi arayan okurumuz seferleri sıklaşan tramvaylar nedeniyle ana kavşaklardaki trafik yükünün daha da arttığına dikkat çekti.


Şehrin trafik yükünü çeken kavşaklarda araç geçişlerinin daha da gecikmeye başladığını, bu durumun daha da uzayan araç kuyruklarına döndüğünü anlatan okurumuz, bu sorunun tek çaresinin kavşaklarda tramvayın yer altından gitmesi olduğunu söyledi.


Anadolu üniversitesi, Odunpazarı, Yunuskent gibi kavşaklarda bu sorunun daha çok yaşandığını anlatan okurumuz; “Şehrin ana kavşaklarını tıkayan geçişler çok değil. 3-4 kavşakta tramvay yer altına alınırsa, trafik sorunu da büyük oranda çözülür. Hele ki son zamanlarda geçiş yapan tramvayın ardından, kavşaklarda bekleyen araçlar tam olarak dağılmadan bir başka tramvay geliyor. Bu da bekleme süresini uzatıyor. Bu yüzden araç kuyrukları daha fazla olmaya başladı. Kuyruklar artınca da cadde boyunca araç yoğunluğu oluyor. Sadece bu kavşaklarda bile tramvay yer altına alınsa, büyük kolaylık sağlanacak. Yetkililerin bu yönde düşünce içerisine girmesini bekliyoruz. Eğer yapılırsa şehir trafiği büyük oranda rahatlayacak” dedi.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi