Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

Bir poşet 240 lira tuttu.

Okurumuz salgın başlamadan önce, yani bundan bir yıl kadar önce haftalık market alışverişinin 100 lira civarında olduğunu söyledi.


Önceki gün market alışverişi yaptığını ve hemen hemen haftalık yaptığı market alışverişi içersindeki malzemelerin aynı olduğunu söyleyen okurumuz, kasaya geldiğinde aldığı ürünlerin 240 TL tuttuğunu ifade etti.


Müthiş bir hayat pahalı olduğunu söyleyen ve marketlerde fiyatların el yaktığını ifade eden okurumuz, bu fiyatlarla insanların evlerinde rahat bir şekilde beslenmelerinin mümkün olmadığını ifade etti.


Gıda maddelerinden temizlik maddelerine kadar hemen her ürünün fiyatının neredeyse %100’ün üzerinde arttığını ifade eden ve maaşların aynı kaldığı bir ortamda fiyatların bu denli artmasının insanları zorlayacağını sözlerine ekleyen okurumuz buna bir çare bulunmasını söyledi.


Bu denli fiyat artışına rağmen açıklanan enflasyon rakamlarının gerçek enflasyonla hiçbir alakası olmadığını da sözlerine ekleyen okurumuz‘un konuyla ilgili olarak bize gönderdiği maili aynen yayınlıyor ve konuyu ilgililerin bilgisine sunuyoruz.


 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi