Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

Bisiklet yolu oldu otopark

Mehmet ömürlü göndermiş yakınmayı…


çektiği fotoğraflarla birlikte aynı şekilde yayınlıyoruz.


Araç Sürücüleri bisikletlilere kızar, yayalara kızar, herkese kızar lakin kendi hatalarını yaptığı yanlışlıkları hep doğru görür ve yanlış yapmaya devam eder.


Kendi kurallarını kendileri koyar uygularlar. Yayalar araçlara kızar hızlı gidiyor, kaldırma park ettikleri için bisikletliler sürücülere kızar. Oysa hepimiz sürücü, yaya bisikletli oluyoruz. Kimse kimseye kızmasın kendisine kızsın ve doğru olanı trafik kurallarına uysun sorun kalmayacak.


Şirintepe mahallesi Yunus Emre spor merkezinden Anadolu üniversitesi Cuma kapının oraya kadar bisiklet yolu yapıldı. Yapılmasına yapıldı ama bisiklet yolu  tır’ların, otobüslerin, kamyonların ve küçük araçların oto parkı haline geldi. Şimdi söyleyin kim haklı? bisiklet kullanıcıları mı? Belediye mi? Park eden araçlar mı? Burası için Tepebaşı belediyesine yazdım araçların bisiklet yolundan kaldırılması buraya demir dubalar dikilmesi, plastik dubalar konulması halinde kamyonların, tır’ların ezerek tekrar park edeceklerini kesin çözüm olarak demir dubalar konulmasını istedim. Umarım yaparlar bir kez olsun yapılan bir hizmet amacına uygun olarak kullanılır. Araçların çoğalması yerini bizler gibi bisiklet kullanıcıların artması ve doğaya çevreye dost olan ulaşımı tercih edelim. Egzoz gazı ve diğer etkenleri de böylece azaltmış oluruz.”

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi