Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

Bisikletler için yerler yapılsın...

Gazetemizi arayan okurumuz, şehir merkezinde neredeyse her ağaç ve direğe bir bisiklet bağlı olduğuna dikkat çekerek, bu durumun düzeltilebileceğini söyledi.


Eskişehirlilerin bisikleti sevdiğini söylen okurumuz, bu yüzden bisikletliler için düzenlemeler yapılabileceğini de söyledi.
Şehir merkezine bisiklet ile girmenin yasak olduğu bir başka Avrupa şehrinin olmadığına dikkat çeken okurumuz; “İnsanlar toplu ulaşım ile bisiklet kullanıyor. çağdaş Avrupa kentlerinde durum böyle. Bizim şehrimizde ise bisikletle caddelere girenlere ceza yazılıyor. Yine de bisikletleri ile merkeze gelen insanlar hayli çoğunlukta. Bu kişiler de bisikletlerini bırakacak yer bulamadığı için bisikletlerini ağaç ve direklere bağlayarak gidiyor. Ortaya çok kötü bir görüntü çıkıyor. Bu yüzden önce bisiklet yasağının kalkmasını ardından bisikletlerimiz için park alanlarının yapılmasını istiyoruz” dedi.


Okurumuzun, başka bir ülkede çekmiş olduğu bisiklet koyma yerleri ile ilgili fotoğrafı ile birlikte söylediklerini de yayınlıyoruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi