Spor -6- Ferit Alp DOĞAN (90+1)

Spor -6- Ferit Alp DOĞAN (90+1)

BİZ KAZANALIM GERİSİNİ RAKİPLER DÜŞÜNSÜN

Malatya, Sivas ve Göztepe'nin kendi evlerinde kazandıkları haftada bizim Bandırma'dan 3 puanla dönmemizin değeri şimdi çok daha iyi anlaşılıyor. Buradan hiç hesapta olmayan puan kayıplarıyla ayrılmak kalan maçlar öncesinde büyük sıkıntı yaratırdı. Neyse ki maçın son dakikalarında Semih'in attığı golle kazanmayı başardık. Bu galibiyet moral ve özgüvenimizi yükseltirken, elbette rakiplerimizin üzerinde baskı yaratacak. Geriden güçlü adımlarla gelen bir Eskişehirspor'un nefesini enselerinde hissetmek onlar için hiç kolay değil.
   Ligde zirve yarışı kadar küme düşmeme mücadelesi de aynı şekilde nefes kesiyor. Bandırmaspor'da bu mücadele içinde olan takımlardan biriydi ve bu yüzden bizim için zor maç oldu. Lige tutunabilmek adına direndiler, sert oynadılar, bana göre çokta iyi mücadele ettiler. Ama sonuçta güçleri ve kapasiteleri belliydi ve son bölümde sahada daha arzulu olan futbolcularımız maçı çevirmeyi bildiler. Bizim açımızdan iyi oynamadan kazandığımız bir maç oldu. Sonuçta kazandık ve benim de bu maç ile ilgili söyleyeceğim şey sadece bu kadar. Maçın detaylarına girip de oyunu ve futbolcuları yorumlamak istemiyorum. çünkü gerek yok. Bir şey vereceksin ki, karşılığını isteyebileceksin. Bu futbolcular aylardır prim dışında doğru dürüst para alamadılar. Maalesef kulübün yaşadığı maddi sıkıntılara hemen her gün tesislerde şahitte oldular. Bütün bunlara rağmen çıkıp aslanlar gibi mücadele ediyorlar, daha ne diyeyim ki... Geçen sene yine bu zamanlarda Eskişehirspor ligden düşmemek adına direniş mücadelesi veriyordu. Zor günlerdi ve büyük sıkıntılar yaşanıyordu. O zaman ki takım da, o takımda oynayanların da önceliği başkaydı. Neler oluyordu neler. Paramı vermezseniz oynamam diyenler, Hocasının yanına gidip pazarlık yapanlar, kamp yapılan otelden eline para tutuşturulup sahaya çıkartılan futbolcular. Hatırlarsınız değil mi Emre Güral'ı, arabama benzin alacak param yok diye kulübü terk edip gitmişti. Şimdi maddi sıkıntılar çok daha fazla. çünkü gelir yok, o dönemki yardımlarda. Ama parayı dert etmeyen yürekli futbolcularımız var daha ne olsun. Geçte olsa paraları ödenir ama hakları ödenmez. Hepsinden Allah razı olsun.
   Ligin sonuna 8 hafta kaldı ve bundan sonra herkesin kaderi kendi elinde. Kazanmak lazım, kazanan takım da hep bir adım önde olacak. Hafta sonu evimizde hafta Adana Demirspor'la oynayacağız. Ancak taraftarımızın önemli bir kısmı cezalı. Geçmiş senelerde böyle cezalı olduğumuz maçlarda devreye giren bizim bir de yedek seyircimiz olurdu. Onlar yine devreye girmeli ve stadımızı boş bırakmamalı. Adana Demirspor güçlü bir takım. özellikle Pote çok dikkat edilmesi gereken bir golcü. Diğer taraftan güney ekibi ligin en çok berabere kalan takımı. Buraya da önce bir puan için gelecekler. Aman dikkatli olup, hata yapmayalım. Bu maçı kazanalım, varsın gerisini rakiplerimiz düşünsün.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor -6- Ferit Alp DOĞAN (90+1) Arşivi