Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

Biz ne olacağız?

Okurumuz içkili bir mekan sahibi olduğunu söyledi.


Normal süreci kademeli geçiş ile ilgili kararların önceki gün açıklandığını söyleyen okurumuz bu kararlar arasında kendi sektörleri ile ilgili sevindirici haber alamadıklarından yakındı.


Alınan kararlar doğrultusunda işyerlerinin sadece sabah 07.00 ile akşam 19.00 saatleri arasında açık kalabileceğini belirten okurumuz ”Biz genellikle akşam saatlerinden itibaren iş yapmaya başlıyoruz. Alınan karar doğrultusunda mekanlarımızı akşam saat 19:00’da kapatmak durumundayız. Hal böyle olunca mekanımız da bir tek müşterinin gelebileceğini zannetmiyorum. Sonuçta biz gece hizmet veren müesseselerin.”Dedi.


Bu kararlar çerçevesinde iş yerini açmanın hiçbir anlam taşımadığını belirten ve kendisi gibi diğer bir çok mekanın da bu süreçte bu kararlar çerçevesinde iş yerlerini açmayacağını dile getiren okurumuzun özellikle içkili mekanlar ile ilgili saat kavramının yeniden gözden geçirilmesi gerektiğini sözlerine ekledi.


Okurumuzun konu ile ilgili olarak bize aktardığı yakınmayı aynen sayfamıza alıyor ve konuyu ilgililerin bilgisine sunuyoruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi