Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

Biz tamamen bittik...

Okurumuz Eskişehir’de Turizm şirketinin bulunduğunu söyledi.,Salgınla birlikte pek çok sektörün zor duruma girdiğini söyleyen okurumuz “Bu sektörler arasında belki de en kötü durumda olan bizim sektör oldu” dedi.


Zaten uzun zamandır internet üzerinden yapılan rezervasyonların kendi sektörlerini fena şekilde olumsuz etkilediğini söyleyen okurumuz “Salgının başlamasıyla birlikte bizim sektör iyiden iyiye felce uğradı. Uzun zamandır kapalı kaldık. Yine uzun zamandır müşteriye de hasret durumdayız. Turizm salgın nedeniyle durunca bizim işler de bıçak gibi kesildi” dedi.


İnsanların kolay ulaşabilmesi için işyerlerinin şehir merkezinde olduğunu söyleyen, şehir merkezinde olunca işyeri kirasının da bir hayli fazla olduğunu ifade eden okurumuz “1Zaten normal süreçte bile bırakın para kazanmayı kirayı ödemekte zorlanıyorduk. Salgın nedeniyle işler durunca kirayı da ödeyemez bir hale geldik. Şu anda bile 4-5 aylık kira borcum birikti. Bu işin sonu nereye varacak bilemiyorum ama bizim sektör artık ölümünü ilan etti” dedi.,


Okurumuzun, Turizm şirketlerinin içinde bulunduğu durumu aktaran düşüncelerini aynen aktarıyoruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi