Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

Bizi unuttular!



Okurumuz ücretli öğretmenlik yaptığını ve virüs salgını nedeniyle okullar kapandığından bu yana  ders veremediklerini söyledi.
Ders veremedikleri için muhtemelen ücret de alamayacaklarını belirten ve bu durumun kendilerini özellikle de şu süreçte çok zor duruma düşüreceğini ifade eden okurumuz, kendisi gibi binlerce ücretli öğretmenin durumunun çok vahim olduğunu söyledi.
Salgın nedeniyle alınan tedbirler içinde ücretli öğretmenlerinin durumunun hiç gündeme gelmediğini söyleyen ve bu durumun kendilerini fazlasıyla üzdüğünü sözlerine ekleyen okurumuz "Bizi ve ne durumda olduğumuzu adeta unuttular. Hiçbir önlem ve yardım konusunda bizim ismimiz geçmiyor. Ne yapacağımızı bilemiyoruz. Geleceğimiz konusunda da büyük bir endişe yaşıyoruz. Bize ücret verilmesi gündeme gelecek mi? Yoksa bizi tamamen unutacaklar mı? Biz ne olacağız?" Dedi.
Devleti yönetenlerin ücretli öğretmenlerin durumunu da görüşmesi gerektiğini sözlerine ekleyen okurumuzun konuya ilişkin olarak söylediklerini aynen aktarıyoruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi