Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

BU KAVŞAĞA IŞIKLANDIRMA GEREKLİ



Gazetemizi arayan okurumuz Gençlik Bulvarı ile Kaplanlı Caddesi’nin kesiştiği kavşağın büyük tehlike yarattığını söyleyerek bu kavşağa ışıklı tedbir istedi.
Gençlik Bulvarından Yenikent güzergâhına sıklıkla seyahat ettiğini söyleyen okurumuz, Kaplanlı Caddesi kesişiminde ise büyük tehlikeler yaşandığına dikkat çekti.
Kaplanlı Caddesi’nin devamında mesire alanında giden bir başka yolun olduğunu söyleyen okurumuz, 4 yönlü bir kavşak olduğunu ve bu yüzden araçların ışık olmadığı için sıkça burun buruna geldiğini söyledi. Gençlik Bulvarından gelen araçların bu noktada sıkça U dönüşü yaptığını, Yenikent istikametinden gelen araçlar nedeniyle büyük tehlikelerin yaşandığını anlatan okurumuz, “Sadece bu değil. Hem Kaplanlı Caddesinden çıkan araçlar, hem de mesire alanlarından gelen araçlar aynı noktada buluşuyor. Tüm yönden gelen araçlar bir anda büyük bir kaosun ortasında kalıyor. Kimin nerede nasıl geçeceği konusunda sürücüler büyük tereddüt yaşıyor. Hatta bu yüzden çoğu zaman kavgalar yaşandığına bile şahit oldum. Küçük çaplı kazaların da olduğu bu bölgede üzücü bir olay yaşanmadan tedbir alınsın. Işıklandırma çalışması bu bölgedeki trafiği büyük ölçüde tehlikeden uzaklaştırır. Bu nedenle ulaşımın başında olan yöneticilerimizden bu bölgeye gelip inceleme yapmalarını ve hatta bir an önce ışıklandırma sistemi ile tedbir almalarını bekliyorum” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi