Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

Büyükşehir belediyesine teşekkür.

Okurumuz bundan bir süre önce köşemize bir tavsiyede bulunduğunu belirterek özellikle hastanelere giden toplu taşım araçlarının ücretsiz olması gerektiğini söylediğini hatırlattı.


önceki gün basından Büyükşehir belediyesinin özellikle şehrimizde bulunan üç hastaneye toplu taşım aracı tahsis ettiğini ve bu araçlardan özellikle COVID-19 testi yaptıranların ücretsiz olarak yararlanacağını öğrendiğini söyleyen okurumuz “benim gazetenize yaptığım açıklamanın yayınlanmasının aradan geçen iki gün sonrasında bunun gerçekleşmesi  oldukça hoşuma gitti. Böyle bir uygulamaya gerçekten ihtiyaç olduğu için bunu önermiştim. Büyükşehir belediyesinin böyle bir uygulama başlatmış olmasına oldukça sevindim. Bu yüzden de özellikle üç hastaneye tahsis edilen otobüslerin ve bu otobüslerden vatandaşların ücretsiz olarak yararlanacak olmasında sevinçle karşıladım. Belediyeye teşekkür ediyorum.”dedi.


Okulumuzun Büyükşehir belediyesine teşekkür ettiği açıklamasını aynen köşemize alıyor ve konuyu ilgililerin bilgisine sunuyoruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi