Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

Çevre yolu için kimse bir şey yapmayacak mı?



Okurumuz önceki gün, şehir merkezinden Teksan’a gitmek için çevre yolunu kullanmış.


Çevre yoluna çıkar çıkmaz da kilitlenmiş bir trafiğin içine düşmüş.


Gideceği yere kadar tam 40 dakikaya yakın çevre yolu üzerinde, kilitli trafiğin içinde kaldığını söyleyen okurumuz” sonradan öğrendiğimize göre çevre yolu üzerinde yol bakım çalışması yapılıyor muş. Bakım çalışması nedeniyle yol bir süre kapanmış. Daha sonra da tek şeridi açılmış. Hal böyle olunca da çevre yolu tamamen tıkanmış.” Dedi.


Çevre yolu üzerinde zaman zaman kazaların meydana geldiğini ve meydana gelen her kaza sonrası çevre yolunun kilitlendiğini söyleyen okurumuz, bu durum bilinmesine rağmen hiçbir müdahale yapılmamasının tuhaf olduğunu ifade etti.


Çevre yolu trafiğinin yükü kaldıramadığını söyleyen ve alternatif yol güzergahının bir an önce düşünülmesi gerektiğini ifade eden okurumuz, durum apaçık ortadayken hala alternatif bir yol düşünülmemesini eleştirdiğini söyledi.


Alternatif yol açılmadığı müddetçe çevre yolunun sık sık bu gibi durumlarda kilitleneceğini sözlerine ekleyen okurumuz‘un konuya ilişkin olarak söylediklerini aynen yayınlıyor ve konuyu ilgililerin bilgisine sunuyoruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi