Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

Cezaları destekliyorum

Alınan kararla, araç sürücülerinin her türlü kural ihlalinde cezalandırılmasına yönelik uygulamaları desteklediğini belirten okurumuz, bu uygulamanın sürekli hale getirilmesini istedi.
Dünyanın her yerinde araç sürücülerin ışıklara uymak durumunda olduğunu, yine her yerde yaya kaldırımlarına yaklaşan sürücülerin yavaşlayıp, yaya geçiyorsa durma mecburiyeti olduğunu söyleyen okurumuz “Nedense bizim ülkemizde böyle bir anlayış yok. Ne ışıklara uyan sürücüler var ne de yaya kaldırımına yaklaşınca hız kesen sürücüler. Bunun yanı sıra aynı şekilde yaya kaldırımından geçmeyen, ışıklar yanmadan karşıya geçen birçok yaya var. Trafik ekiplerinin bu gibi kural hatalarına anında ceza uygulayacağını duydum. Doğrusu çok da sevindim. Umarım bu uygulama bu kurallara uymamızı daha da kolay ve zorunlu hale getirir” dedi.
Uygulamanın belki can yakacağını söyleyen okurumuz “Can yanmadıkça da kurallara kimse uymuyor. Bu da günlük yaşantımızı kabusa çeviriyor” diye konuştu. Okurumuzun konuya ilişkin olarak söylediklerini aynen aktarıyoruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi