Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

Çok güzel bir uygulama.


Trafikte yaya öncelikli uygulama kapsamında başlatılan kırmızı çizgi uygulamasını gönülden desteklediğini belirten okurumuz sürücülerin büyük bir kısmının da buna uyumasının memnuniyet verici olduğunu söyledi.


Bugüne kadar, medeni ülkelerde var olan bu uygulamanın ülkemizde niçin olmadığını sürekli sorguladığını söyleyen okurumuz” bundan bir süre önce özellikle ışıkların olmadığı yaya geçitlerinde yayalara öncelik tanınmasına ilişkin bir uygulama başlatılmıştı. Başlatılan bu uygulama çerçevesinde sürücüler yaya geçitlerinde yayalara yol vermeye başlamışlardı. Böylece Kentlerde yaya öncelikli uygulama yavaş yavaş yerleşmeye başladı.Üstüne bir de uygulamayı pekiştirecek kırmızı çizgi uygulaması başlayınca işleyiş mükemmel bir hale geldi. Bu nedenle yaya öncelikli başlatılan bu uygulamaları gönülden destekliyorum.”Dedi.


Uygulama sayesinde sürücülerin büyük bir çoğunluğunun yaya geçitlerinde yayalara öncelik tanıyacağını ve bu sistemin kısa bir süre içersinde tam anlamıyla oturacağını sözlerine ekleyen okurumuzun konu ile ilgili olarak düşüncelerini aynen yansıtıyor konuyu da ilgilenenlerin bilgisine sunuyoruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi