Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

En ağır ceza verilmeli...

 


 


Okurumuz, şehrin belirli yerlerine inşaat hafriyatları dökülmesinden yakındı.


Bu yerlerden birinin de Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı kenarında bulunan yeşil alan olduğunu söyleyen okurumuz “Yol boyunca ağaçlıklı ve boş bir yeşil alan var. Bu alana özellikle gece yarısı getirip inşaat hafriyatları dökülüyor. Birkaç kez Tepebaşı Belediye ekipleri gelip bu hafriyatları topladı. Ama ertesi gün manzara değişmedi. Yine getirip hafriyatları bu bölgeye dökmeye başladılar” dedi.


İnşaat yapan ya da evini tadilatını gerçekleştirenlerin, çıkan hafriyatları çöplüğe götürmek yerine, en yakınında ki boş arsalara döktüğünü söyleyen okurumuz “İnsan görünce gözlerine inanamıyor. Tadilat ve inşaat yapanlar bu şekilde hafriyatlardan kurtuluyorlar ama çevreyi de mahvediyorlar. Döküldükleri yerde büyük bir çevre ve görüntü kirliliğine neden oluyorlar” dedi.


Bu gibi boş olanlara hafriyat dökenlere karşı ağır yaptırımlar uygulanması gerektiğini söyleyen ve hiç kimsenin boş arazilere hafriyat pisliklerini dökme lüksü olmaması gerektiğinin altını çizen okurumuzun, bunu yapanların cezalandırılmasına yönelik olarak söylediklerini aynen aktarıyoruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi