Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

Faturalara yetişemiyorum...

 

Okurumuz Asgari ücretin biraz üzerinde bir maaşla çalıştığını söyledi.


Özellikle son birkaç ayır faturaları ödemeye yetişemediğini söyleyen okurumuz, hayat pahalılığının artık gırtlağa dayandığını belirterek “Elektrik ve dağalgaz faturalarını ödedikten sonra elimde para kalmıyor. Marketlere artık gitmeye korkuyorum. Temel gıda maddelerini bile alamaz hale geldim” dedi.


Kendisi gibi insanların çok zor durumda olduğunu, 20-30 lira ile pazara gidenlerin bulunduğunu ve kendisinin de bu kategoride olduğunu söyleyen okurumuz “zaten kış ayları gelmiş çatmış. Her şey ateş pahası bir hale gelmiş. Hemen her gün bulgur pilavı ile yoğurt yiyoruz. Doğru dürüst beslenemiyoruz. Yumurta ve tavuk fiyatları bile aldı başını gidiyor. Bu işin sonu ne olacak bilemiyoruz ama durum hiç iş açıcı değim” dedi.


Bu kış aylarını, boğazlarından eserek elektrik ve doğal gaz faturaları ödemekle geçireceklerini söyleyen ve artık eve yiyecek götürememekten dolayı büyük bir eziklik yaşamaya başladığını söyleyen okurumuzun konuya ilişkin olarak söylediklerini aynen köşemize alıyor ve konuyu ilgililerin bilgisine sunuyoruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi