Spor -8- Bilge KOSBATUR (Bilgece)

Spor -8- Bilge KOSBATUR (Bilgece)

FUTBOL MU OYNUYORUZ TOP MU?

Şu ana kadar 12 maç oynadık futbol kamuoyunun bu güne kadar oynadığımız futbolu beğenmediği ve bu futbolla şampiyonluğun zor olacağı ortak kanaatidir.
Ben ısrarla her iki bekimizin arkasının devamlı boş kaldığını ve buralardan hücum yediğimizi söylüyorum hala bu sıkıntıya bir çare bulamadık, yan toplar ise tam bir felaket oradan gelen her topa rakip kafa vuruyor, buna da bir çare bulamadık.
Sivas maçında ise bize hiç yakışmayan bir oyun vardı. Saha durumu malum ilk golü sahanın iyi tarafında yedik ikinci golü sahanın kötü tarafında yedik demek ki işini beceren beceriyor.
İlk yarı hiçbir pozisyonumuz yok Sivaslı Ziya korner atmaktan yoruldu, biz ise 2 pas yapamadık. İkinci devre 70. dakikalarda pas yapmaya başladık. Bruno'nun kafası ve penaltı oldu ki 2. devre 3. bölge bizim lehimizeydi buna rağmen bu iki pozisyon dışında olumlu hiçbir şey yapmadık.
Bu lig daha çok su götürür alınan sonuçlar ortada herkes birbirini yenebiliyor. Şu anda 19 puanla 5. durumdayız bundan sonra ki maçlarda futbol oynamak için çok çalışmalıyız.
Bir de benim aklımın ermediği bir konu var, bütün liglerde 12 maç oynandı hocalar hala geçiş dönemindeyiz daha hazır değiliz diye konuşuyorlar, sayın hocalar 4-5 aydır bu futbolcularla berabersiniz neyi hazırlıyorsunuz bunu açıklasanız da bende öğrensem.
Hemen hemen bütün hocalar beşe iki çalışması yaptırıyor futbol kamuoyu bu çalışmanın ısınma ve eğlenceli bir antrenman şekli olduğunu kabul ediyor. Biz de üç buçuk senedir beşe iki yapıyoruz sonuç ortada ben üç sene zarfında ne frikik ne korner nede taç atışı çalışması görmedim inşallah bundan sonra bu çalışmalar yapılır ve futbolcular nerede ne yapacağını ezberler.
Sonuç olarak inşallah bir an önce futbol oynamaya başlar ve hak ettiğimiz yere geliriz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor -8- Bilge KOSBATUR (Bilgece) Arşivi