Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

Her yer kapansa gam yemeyeceğim


 


Okurumuz Eskişehir’de Kafeteryası bulunduğunu söyledi.


Pan Deminin başladığı geçen yılın mart ayından bu yana iş yerinin kapalı olduğunu söyleyen okurumuz neredeyse bir yıla yakın bir süredir tek kuruş kazancı olmadığını söyledi.


Buna karşın dükkan kiralarının bir kısmını ödemek zorunda kaldığını vergileri de düzenli olarak ödediğini ifade eden okurumuz “söylediğim gibi yaklaşık bir yıldır kapalı olması nedeniyle  tek kuruş kazanç girmedi. Buna karşılık kapalı olan iş yerim sürekli cebimden yememe neden oluyor. Bizim sektörde faaliyet gösteren iş iş yerlerini bir türlü açmıyorlar. Hemen her yere hes kodu ile girmek serbest bırakılırken kahve lokanta ve benzeri işyerleri için sürekli kapatma kararı uygulanıyor. Buda bizim kanımıza dokunuyor. Her yer kapalı olsa gam yemeyeceğim. Salgındır deyip kaderimize razı olacağız. Ama bakıyorsunuz bizim sektörün dışındaki sektörlerin tamamı açık ve iş yapıyor Fakat biz kapalı olmaya devam ediyoruz. Bu bana kalırsa adaletli bir uygulama değil. Dedi.


Salgınla mücadele edilecekse ya bütün işyerlerinin kapanması gerektiğini ya da her sektörün gerekli önlemleri alarak faaliyetine devam etmesinin sağlanması gerektiğini sözlerine ekleyen okurumuz un konu ile ilgili olarak söylediklerini aynen yayınlıyor konuyu da ilgililerin bilgisine sunuyoruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi