Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

Herkes üzerine bir şeyler koyuyor...

Okurumuz, Eskişehir'in merkezinde bulunan kaldırımların farklı yollarla kapatıldığını, yayalar için olan kaldırımlarda yayalardan başka her şeyin bulunduğunu söyledi.
Kimi kaldırımların üzerinde resmen araç parklarının yapıldığını söyleyen okurumuz "Araçların park etmediği kaldırımların üzerinde de ya bazı esnafların buzdolapları ve tezgahlarını koyduğunu, kimi esnafın ise, ayaklı tabelalarla resmen kaldırım üzerlerini işgal ettiğini ifade etti.
Kaldırım üzerinde bulunan ağaçlara kilitlenen bisikletlerin de cabası olduğunu söyleyen okurumuz "İnsanların rahatlıkla yürüyebileceği kaldırım neredeyse yok denecek kadar az. Bütün kaldırımlar ya araçlar ya da esnaflar tarafından resmen işgal edilmiş ve yayalar yürümesin diye elden ne geliyorsa yapılmış" dedi.

Buna artık bir son verilmesi gerektiğini de sözlerine ekleyen okurumuz, belediyelerin zabıta müdürlükleri tarafından bu işe el atılmasınız ve kaldırım üzerinde yayalara engel olabilecek ne varsa kaldırılmasının sağlanması gerektiğini sözlerine ekleyen okurumuzun konu ile ilgili olarak söylediklerini aynen aktarıyor ve konuyu da Belediye yetkililerinin bilgisine sunuyoruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi