Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

İnterneti bari ücretsiz yapsınlar.



Okurumuz salgın nedeniyle öğrencilerin uzaktan eğitim aldığını ve derslerini de internet üzerinden takip ettiklerini söyledi.
Mahallelerinde dar gelirli bir aile olduğunu söyleyen ve evlerinde bilgisayar olmadığı için mahalledeki birkaç kişinin bir yerlerden bilgisayar bulup aileye verdiğini ifade eden okurumuz "Bizler de çocuklar bilgisayarla internete girebilmesi için internet bağlanmasını üstlendik. Bu sayede çocuklar internete bağlanıp dersleri takip etmeye başladılar" dedi.
Bu aile gibi pek çok dar gelirli aile olduğunu, çoğunun evinde bilgisayar bulunmadığını, bilgisayar olsa bile internet bağlatma durumlarının olmayacağını söyleyen okurumuz" eminim o evlerde çocuklar dersleri internet üzerinden takip edemiyordur. Bu yüzden en azından çocuklara bu salgın döneminde internet bir şekilde ücretsiz olarak temin edilmeli" dedi.
Aksi halde pek çok çocuğun bilgisayar ve internet olmadığı için eğitimlerinden geri kalacağını sözlerine ekleyen okurumuzun konuya ilişkin olarak söylediklerini aynen aktarıyor ve konuyu ilgilenenlerin bilgisine sunuyoruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi