Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

Kaldırın bunları buradan

 


 


Okurumuz, doktorlar caddesinin başında, yapı Kredi bankasının karşısında, içinde güzel de bir heykelin olduğu  küçük bir yeşil alan olduğunu söyledi.


 


 


 


Bu yeşil alanın önüne ne kadar atık toplama kutusu, oyuncak toplama kutusu ve benzeri kutular varsa getirilip yan yana konulduğunu söyleyen okurumuz “Sanki başka yer yokmuş gibi belediye getirip bu kutuları tren gibi buraya sıralamış. Karşıdan baktığınızda o kadar kötü bir görüntü oluşuyor ki anlatamam” dedi.


 


 


 


Söylediği yerin fotoğrafını da çekip yollayan okurumuz “kendi şehrimizin vitrin sayılabilecek yerlerini kendi ellerimizle çirkinleştiriyoruz. Dün bu fotoğrafı çektiğimde 4 tane atık ve oyuncak kutusu yan yana sıralanmış vaziyetteydi. Sanki bu atık toplama kutuları dağıtılsa daha iyi olacak. Ama getirip buraya yan yana koyuyorlar ve şehrin ortasında resmen çirkinlik yaratıyorlar” diye konuştu.
Söz konusu bu atık ve oyuncak toplama kutularının belirli yerlere dağıtılmasını, böylelikle insanların gözünde kötü görüntü oluşmayacağını söyleyen okurumuzun konuya ilişkin olarak söylediklerini aynen aktarıyoruz.


 


 


 


Umarız okurumuzun çekmiş olduğu fotoğrafla birlikte yakındığı konu ilgililer tarafından biran önce  çözüme kavuşturulur.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi