Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

Kutunun içine atmaktan bile aciz durumdayız


Okurumuz Tepebaşı belediyesinin, Tepebaşı bölgesindeki site ve apartmanların önlerine birer atık kutusu koyduğunu söyledi.


Bunun değerli bir hizmet olduğunu söyleyen ve bu kutularda toplanan atıkların geri dönüşüm sayesinde ekonomiye kazandırıldığını ifade eden okurumuz ”Ancak son günlerde bir çok kez dikkatimi çeken bir durum söz konusu. Belediye İçinde naylon poşetin de bulunduğu atık kutularını ne güzel koymuş. Ancak vatandaşlar artıklarını bu kat kutuları atmaktan aciz durumdalar. Hemen her yerde atıkların bu kutuların içine değil de yanında ve çevresine konduğunu hatta atıkların gelişigüzel atılarak çevreye yayılıp kirlilik oluşturduğuna şahit oluyorum. Bir kutunun içine attıkları atmak bu kadar mı zor? Ortada iyi bir niyet ve güzel bir hizmet var. Yapılabilecek tek şey attıkları götürerek bu kutunun içinde Bulunan naylon poşetin içine bırakmak. Bunu dahi yapamayan insanlar var. Kutu boş dururken kutunun çevresi atıklarla dolu vaziyette.”Dedi.


Atık kutuları öylece göz önünde dururken Geri dönüşüm atıklarının kutunun çevresine bırakılmasına hiçbir anlam veremediğini söyleyen okurumuzun konu ile ilgili olarak söylediklerini aynen yayınlıyor ve konuyu ilgililerin bilgisine sunuyoruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi