Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

Kuyruklar için bir çözüm bulunmalı


Okurumuz salgın nedeniyle bir dizi önlemler alındığını fakat kuyruklar ile ilgili herhangi bir önlem alınmamasının şaşırtıcı olduğunu söyledi.


Şehir merkezinin belirli noktalarında özellikle gıda maddesi satan işyerleri önünde uzun kuyruklar oluştuğunu söyleyen okurumuz, bunun salgının yayılmasında önemli bir etken olduğunu ifade etti.


Pide kuyruğundan tatlı kuyruğuna kadar bir sürü bazı işyerlerinin önünde uzunca kuyruklar oluştuğunu, oluşan kuyruklarda insanların mesafe gözetmeksizin kuyrukta beklediğini söyleyen okurumuz” Bu durum bana çok sağlıksız geliyor. Alınan önlemler ile üç kişinin bile bir araya gelmesi engellenirken bu kuyruklarda birçok insanın saatlerce ve mesafe gözetmeksizin bekliyor olması salgının yayılmasına neden olur diye düşünüyorum. Bu duruma bir şekilde çözüm bulunmalı. En azından işyerlerinden alışveriş yapan insanların girdikleri kuyrukta mesafeleri ayarlanmalı.”dedi.


Bu olmadığı takdirde oluşan kuyrukların salgının yayılmasında etken olacağını sözlerine ekleyen okurumuz‘un konuyla ilgili olarak söylediklerini aynen yayınlıyoruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi