Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

Milli Eğitim sorunları niçin çözmüyor?

 


Meryem özşafak isimli öğrenci velisi yakınmasını dile getirmiş.


Şöyle diyor;


“Kızım hafif düzeyde zihinsel engelli ve Milli Eğitime bağlı Safa Halaç özel eğitim okuluna gidiyor. Korona virüsünden dolayı okulların tedbirli açılmasına sevindik. Milli eğitim bakanlığı sınıfların iki guruba ayrılacağını bir gurubun pazartesi salı diğer gurubun Perşembe Cuma olacağını ve çarşamba günleri okulun dezenfekte edileceğini söyleyince yüreğimize su serptiler.


Bakan Ziya Selçuk’a güvenerek çocuğumu okula gönderdim. Sınıfımız kalabalık ve risk oluşturuyor. Okul idaresine iletmeme rağmen sınıfımızı iki guruba ayırmadılar. Okul idaresi sınıfları iki guruba böleceğine ilkokul ve ortaokul diye ayırdı. Sınıfları ayırmadılar.


 Bakanlığa ve korona virüsüne rağmen bu okul yöneticileri ne yapmaya çalışıyor? sınıfımızdaki öğrenci sayısını iki guruba ayırıp neden azaltmıyor?


Ayrıca servisimiz başlamadı. Aileler çocuklarını okula götürmekte zorlanıyor.. Ben araç kullanmayı biliyorum ve çocuğumu götürebildim fakat diğer ailelerden bazıları servis ve imkanları olmadığı için getiremediler.


Okul yöneticisi  Odunpazarı Milli Eğitim Müdürlüğünün ihaleyi yapmadığını söyledi.  Odunpazarı ilçe Milli Eğitim Müdürü Eskişehir Milli Eğitim Müdürü ne yapıyor neden bu sorunları çözmüyor? “


Umarız öğrenci velilerini endişeden uzaklaştıracak ve onları rahatlatacak uygulamalar biran önce devreye sokulur ve sıkıntılar böylelikle giderilmiş olunur.


Aksi halde velilerin endişeleri bitmeyecek…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi