Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

Önce devletin indirmesi gerekmiyor mu?

Döviz fiyatları yükseldiğinde mal ve hizmet fiyatlarının anında yükseldiğini, döviz fiyatları indiğ4inde ise mal ve hizmet fiyatlarının bir türlü inmediğinden yakının okurumuz, bu durumun sorumlusu olarak birilerinin günah keçisi olarak gösterilmemesi gerektiğini söyledi.
Hükümet tarafından, fiyatların dövizin düşüşüne paralel düşmesi için denetimler yapıldığını ve cezai işlemler uygulanacağına ilişkin açıklamalar yapıldığını söyleyen okurumuz “Hükümet sürekli oarak fiyatlarını indirmeyen esnaf ve tüccara yönelik yaptırım getireceğini söylüyor. Sürekli sopa gösteriyor. Ancak bu konuda öncelik devletin olması gerekmiyor mu? Hükümet dövizdeki yükseliş nedeniyle elektrik, doğalgaz ve akaryakıt fiyatlarına anında zam yaptı. Döviz indiğinde ise bu yapılan zamların hiçbiri düşmedi. İnsanlar hala yüksek döviz nedeniyle artan elektrik, doğalgaz ve akaryakıtı kullanıyor” dedi.
Hükümetin önce bu kalemlerin fiyatlarını dövizin düşmesine paralel düşürmesi gerektiğinin altını çizen ve buna bağlı olarak diğer mal ve hizmetlerin fiyatının da kendiliğinden düşeceğini söyleyen okurumuzun konuya ilişkin olarak söylediklerini aynen aktarıyoruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi