Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

Ortalık allak bullak oluyor

Perşembe günleri Odunpazarına Pazar kurulduğunu söyleyen okurumuz, artık sokak pazarlarının kalkması gerektiğini söyledi.


özellikle pazarın kurulduğu gün Odunpazarı'nda hiçbir şey yapılamadığını, yolların resmen kapandığını, Pazar bittikten sonra ise temizliğin çevrede oturanları büyük ölçüde rahatsız ettiğini söyleyen okurumuz “Aslında bu pazarın buraya kurulmasını isteyenler de olabilir. Daha uzak yerlere Pazar alışverişi için gitmek istemeyip, önlerine kurulan pazardan alışveriş yapmanın daha doğru olduğunu söyleyenler çıkabilir. Ama, artık bu sokak pazarları kaldırılmalı. Hem modern değil, hem de çevreye olabildiğince rahatsızlık veriyor” dedi.
Bölgenin yakınında bir kapalı Pazar yerinin şark olduğunu,.böylece pazarcıların da daha rahat satış yapabilecek bir ortama kavuşacağını, en iyisi de, Pazar kurulan yerin etrafında oturan insanların bu işten rahatsız olmayacaklarını sözlerine ekleyen okurumuzun konu ile ilgili olarak söylediklerini aynen aktarıyor ve konuyu ilgililerin bilgisine sunuyoruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi