Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

Pazar hani taşınacaktı?


Okurumuz, çarşamba günleri kurulan ve halk diliyle adının da çar-Pa olarak kullanıldı pazarın kurulduğu yere yakın bir yerde oturduğunu söyledi.
Bir ara, çarşamba günleri kurulan bu pazarın başka bir yere taşınması ile ilgili tartışma olduğunu söyleyen okurumuz "Bu pazarın burada kurulmasından mutlaka memnuniyet duyanlar vardır. Ancak, biz bu pazarın kurulduğu bölgede oturduğumuz için bu pazarın kurulmasından çok da memnun değiliz. Pazarın, böylesine yerleşim yerinin ortasında kurulması yerine, daha müsait ve halkı da rahatsız etmeyecek bir yere taşınmasını istiyoruz. Bir ara bu pazarın taşınması söz konusu oldu. Şehirde tartışma başladı. Ancak, daha sonra ne oldu bilemiyorum. Konu unutulup gitti ve çarşamba günleri pazarın kurulması devam etki" dedi.
Bu konuda, yani pazarın taşınması konusunda gelişmelerin nasıl olduğunu bilemediğini ve yetkililerin bu konuda açıklama yapması gerektiğini söyleyen okurumuzun konu ile ilgili olarak söylediklerini aynen aktarıyor ve konuyu da ilgililerin bilgisine sunuyoruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi