Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

Pislik içinde...

 


Okurumuz Kütahya yolu üzerende bulunan orta refüjün pislik içinde olduğunu, bu durumun kimse tarafından ortadan kaldırılmadığını belirterek, büyük bir umursamazlık içinde olunduğunu söyledi.


Kütahya yolu üzerinde, Sazova kavşağı ışıklarının olduğu bölgenin orta refüjünün resmen çöplüğe döndüğünü belirten okurumuz “aracımla geçerken hep görüyorum. Duran araçlardan atılan çöplerle bu orta refüj adeta çöplüğe dönmüş vaziyette. Bir yanda atılan çöplerin birikmesiyle ortaya çıkan çöplük görüntüsü, diğer tarafta o pisliğin içinde konuşlanmış çoluk çocuk kadın erkek dilenciler hiç de iyi bir görüntü sergilemiyor. Burada duran araçların camından sürekli orta refüje çöp atılıyor. Kırmızı ışıkta durduğunuzda bu çöplerin içinden çıkan dilenciler aracınızın camına gelip yapışarak, para istiyorlar” dedi.


Bu haliyle hiç de iyi bir görüntü vermeyen bölgenin biran önce çöplerden temizlenmesi, burada dilencilik yapanlara da bunu yapmalarına izin verilmemesi gerektiğini söyleyen okurumuzun konuya ilişkin olarak söylediklerini aynen aktarıyor, konuyu ilgilenenlerin bilgisine sunuyoruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi