Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

ŞU GÜRÜLTÜ ÇIKARANLARI DA DENETLEYİN LÜTFEN

Gazetemizi arayan okurumuz son günlerde artan trafik denetimlerine değindi. Eskiden olduğu gibi herkesin trafik kurallarını hiçe sayarak araç kullanamadığını dile getiren okurumuz, denetimler sayesinde caddelerin düzene girmeye başladığını söyledi.


özellikle trafiğe çıkamayacak derecede kötü olan araçlar ile, trafiği tehlikeye sokacak biçimde araç kullananlara karşı yapılan denetimlerin yerinde olduğunu söyleyen okurumuz, “Keşke etrafa gürültü salanlar da denetimden geçse!” dedi.


Aracın camını açarak son ses müzik dinleyenler, abart egzozlarla caddelerde cirit atanlar, araçlarının bakımsızlığı yüzünden çıkan sesle herkesi rahatsız edenler olduğunu ifade eden okurumuz; “Hele o motorlar yok mu? Motor sanki evimizin içinden geçiyor. Bu kadar yüksek ses olur mu? Gecenin bir yarısı son ses müzikle gezen araçlar ve arabalarının bağırta bağırta gezenler de resmen milletin huzuruyla oynuyor. Yetkililerden bu tür kişilere karşı da yaptırımlar uygulamalarını bekliyoruz. Eğer bu tür kişiler de azalırsa daha huzurlu bir şehir olacağız” dedi.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi