Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

Trafik polisi olunca...

 


Okurumuz, Şehir merkezindeki 2-3 kavşağın günün özellikle de akşam saatlerinde sıkıştığını, çoğu zaman da kilitlendiğini söyledi.


Bu noktalardan birinin haller kavşağı olduğunu söyleyen ve şehir merkezinde en çok tıkanan noktanın da burası olduğunu dile getiren okurumuz “Bazı akşamlar bu noktada Trafik polisleri görev yapıyor. Trafik polislerinin olduğu ve görev yaptığı akşamlarda trafik her ne kadar sıkışık olsa da akıyor. Ama polislerin görev yapmadığı günlerde bu kavşaklar tam anlamıyla kilitleniyor” dedi.


Halbuki Trafik polisi yokken de kurallara uyulması ve araçların birbirlerine öncelik tanıması halinde trafiğin belli bir hızla akacağını söyleyen okurumuz 2polis yokken sürücüler hiç kibar olmuyor. Yolu kendisinin zannedip, kuralları falan da hiçe sayıyor. Hal böyle olunca da trafik bu noktana çoğu zaman kilitleniyor” dedi.


Emniyetin her kavşağa bir polis görevlendiremeyeceğini söyleyen ve sürücülerin bu konuda anlayışlı olması gerektiğinin altını çizen okurumuzun konuya ilişkin olarak söylediklerini aynen aktarıyor ve konuyu da ilgilenenlerin bilgisine sunuyoruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi