Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

Ücretli park yerinin yanına araç parkı yapılır mı?

Gazetemizi telefonla arayan bir okurumuz paralı park uygulamasının yapıldığı caddelerde yaşadığı bir soruna dikkat çekti.


Okurumuz paralı parkın yapıldığı caddelerde kenarların parklarla dolup taştığını, belediyenin bu konuda güzel bir çalışma yaptığını belirterek uygulamada yaşanan bir aksaklığı da dile getirdi.
Paralı park edilen caddelerde park yeri bulmanın giderek zorlaştığını anlatan okurumuz; "Bir kaç arazlık kalan yerlerin önüne ise kendini bilmez kişiler gelip araçlarını bırakıyor. Duraklama yapan bu araçlar yüzünden kalan o yerlere araçlarımızı park edemiyoruz. Sırf kendini bilmez bu kişiler yüzünden caddede yer bulabilmek için birkaç defa tur atmak zorunda kalıyoruz. Sıkışık trafik içinde yer bulabilmek için zor anlar yaşıyoruz.
İnsanlar zaten az sayıda olan bu park yerlerinin hemen yanına neden dururlar? Neden insanların park hakkını gasp ederler? Neden zaten sayılı olan park yerlerini kapatıpta trafiğin daha da akmasına yol açarlar? Biz bu kadar bilinçsiz bir toplum olamayız. Lütfen vatandaşlar bu konuda duyarlı olsun. Caddelerdeki belediye görevlileri de bu türlü duraklama yapan sürücüleri uyarsın" dedi.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi