Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

Yağışlarla birlikte sinekler de arttı

Okurumuz mevsimlerin şaşırdığını, haziran ayı sonunda adeta Nisan Ayı’nın yaşandığını söyledi.


Yaklaşık bir haftadır hemen her gün akşam saatlerinde yağışların olduğunu, önceki gün ise yoğun bir yağışın meydana geldiğini söyleyen okurumuz, yağışlarla birlikte sineklerin de bir hayli arttığını söyledi.


Oturduğu mahallenin özellikle larvalardan çıkan küçük sineklerin işgali altında olduğunu söyleyen okurumuz, bu sinekler yüzünden cam çerçeve açamaz hale geldiklerini ifade etti.


Bunun çok rahatsız edici bir durum olduğunu söyleyen ve larvalardan yeni yeni çıkmakta olan sineklerle mücadele edilmesi gerektiğini ifade eden okurumuz, belediyelerin bu konuda ilaçlamayı arttırması gerektiğini sözlerine ekledi.


Şu sıralar doz artırılacak olan ilaçlama ile sineklerin ortadan kalkacağını söyleyen okurumuz, aksi takdirde yaz aylarının büyük bir işkenceye dönüşebileceğini ifade etti.


Okulumuzun sineklere karşı mücadelenin artmasına yönelik düşüncelerini aynı şekilde köşemize alıyor ve konuyu belediyelerin ilgili birimlerinin bilgisine sunuyoruz.


Umarız okulumuzun da söylediği gibi belediyeler sinekle mücadele çalışmalarını daha da arttırır ve önümüzdeki sıcak günler sineklerin yol açabileceği sıkıntıyı ortadan kaldırmış olur.


 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi