Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

Yazık günah valla!

 


 


Okurumuz, Yıldırım çiftliği yolu üzerinde, tam Hasanbey dönüş köprüsü önünün hafriyat atıklarıyla dolu olduğunu söyledi.


Bundan bir süre önce bu yakınmayı yaptığını ve o günden bu yana bu bölgeye dökülen hafriyat atıklarının iyice çoğaldığını söyleyen okurumuz “önce bir kamyon hafriyat atığı bıraktılar buraya. Ardından bunu görenler, getirip bütün hafriyatlarını buraya atmaya başladılar. Kısa süre içinde hemen her yer çöplüğe döndü” dedi.


Böyle giderse bu alanın olduğu gibi hafriyat dökülen bir alan olacağını ve bu durumun ortaya hiç de iyi bir manzara çıkartmadığını söyleyen okurumuz “burası acilen dökülen hafriyatlardan temizlenmeli. üstelik bu bölgeye hafriyat atılmaması için acilen tedbirler alınmalı. Artık alınacak olan tedbirler ne olur bilemiyorum. Ama bölgeye bir tane kamera konulsa buraya hafriyat dökenler buna bir daha cesaret edemez. Buna rağmen cesaret edip dökenler de kamera ile tespit edilip, gerekli cezaya çarptırılır” dedi.


Bu kanunsuz işin çevreyi mahvettiğini sözlerine ekleyen okurumuzun çekmiş olduğu fotoğrafla birlikte  yakınmasını aynen yayınlıyor ve konuyu da ilgilenenlerin bilgisine sunuyoruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi