Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

Yazık günah vallahi!

Okurumuz uzun süredir şehir merkezine gelmediğini önceki gün arabasıyla şehir merkezinden geçerken hatboyunda ki çirkinliği gördüğünü söyledi.


Demir yolu yeraltına alındıktan sonra üzerinde oluşan bulvara son derece çirkin ve beton ağırlıklı bir düzenleme yapıldığını söyleyen okurumuz ”Bu alan daha güzel bir şekilde değerlendirilebilecekken kalkıp beton ağırlıklı Bir düzenleme yaptılar. Yaptıkları düzenleme neticesinde insanlar bu alanı gerektiği gibi kullanamadı. önceki gün şehir merkezine indiğimde gördüm. Hatboyu üzerindeki duvarların neredeyse tamamı gençler tarafından boyayla yazılar yazılarak daha da çirkin bir hale getirilmiş. Gerçekten görünce üzüldüm. Halbuki şehrin ortasından geçen böylesine güzel bir alan daha harika bir şekilde düzenlenebilir ve insanlar da buradan daha fazla yararlanabilirdi.”Dedi.


Hatboyu’nun duvarlarına yazılan yazılarla daha da kötü hale geldiğini söyleyen ve şehrin orta yerinde böylesine bir çirkinliğin olmaması gerektiğini sözlerine ekleyen okurumuzun, cep telefonu ile çektiği ve bize de gönderdiği fotoğraflarla birlikte söylediklerini aynen yayınlıyor konuyu da ilgililerin bilgisine sunuyoruz.


 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi