Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

Yolcular inip biniyor ama biz hep otobüsün içindeyiz.


Okurumuz toplu taşıma da şoför olarak çalıştığını söyledi


Halk otobüsü kullandığını söyleyen ve Pan Deminin başladığı günden bu yana geçen bir yıllık süre içersinde sürekli çalıştıklarını ifade eden okurumuz kendilerine aşı önceliği tanınmasını istedi.


Hemen her gün yaklaşık 8 saat boyunca yüzlerce hatta binlerce yolcu taşıdıklarını söyleyen okurumuz “Sokağa çıkma yasa olduğu tarihlerde bile sürekli çalıştık. Sürekli insanları bir yerden bir yere taşıdık. Taşıdığımız insanlar arasında virüs taşıyan insanlar da vardı. Bu yüzden bir çok görev yapan arkadaşımız hastalığa yakalandı. Bu gidişte bizim de yakalanmamız an meselesidir.”Dedi.


İnsanları sürekli otobüse binip indigini fakat kendilerinin bütün gün aynı otobüs içerisinde ve insanların bıraktığı virüslerle birlikte yaşadığını söyleyen okurumuz”Gerçekten büyük bir risk altındayız. Bu riski ölümcül bir sona varacak diye de sürekli endişe içersinde çalışıyoruz. Hiç olmazsa aşıda öncelik tanınırsa bir anlamda hastalığa karşı korumalı hale gelebiliriz. Böylece insanları bir yerden bir yere taşırken endişe duymamış oluruz.”dedi.


Toplum taşıma araçlarında görev yapan şoförlere aşı önceliği tanınmasına ilişkin okulumuzun isteğine aynen yayınlıyor konuyu da ilgililerin bilgisine sunuyoruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi