16 yıl sonra elde edilen şampiyonluğu böyle anlattı

16 yıl sonra elde edilen şampiyonluğu böyle anlattı
Oklubalıspor Kulüp Başkanı Bekir Kalkan, 16 yıl sonra şampiyon olarak Eskişehir 1. Amatör Kümeye yükselişin hikayesini gazetemiz İstikbal'e anlattı.

Oklubalı Spor Kulübü Başkanı Av. Bekir Kalkan 16 yıl sonra elde ettikleri şampiyonluktan dolayı gurur dolu olduklarını ifade ederek şunları söyledi:

“Geçtiğimiz Pazar günü alınan Kırmızı Toprakspor galibiyetiyle, bitime 2 hafta kala, yenilgisiz bir şekilde şampiyonluğunu ilan etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Başarı disiplin ve özveri gerektirir. Bizde bilinçle yola çıkarak maçlarımızı oynadık ve hak ettiğimiz bir şampiyonluk elde ettik.

VİZYON VE MİSYON KATTIK

10 yıl futbol oynadığım, 8 yılda yöneticiliğini yaptığım Oklubalıspor'un geçen yıl Ağustos ayında başkanlığına seçildim. Genç bir ekiple göreve geldik ve gelir gelmez de kolları sıvayarak çalışmalara başladık. Çalışa arzusu varsa başarıda var. Yeni yönetimde yer alan Kemal Avcı gibi önemli yöneticiler ile spor kulübüne yeni vizyon ve misyon kattık. Saha da işini yapan teknik ekibimizle birlikte futbolcularımıza teşekkür ediyoruz. Kalan maçlarımızda da rakiplerimize aynı saygı ve ciddiyet içerisinde yaklaşarak ve kupamıza uzanmak istiyoruz”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.