Eskişehirspor şirketleşme yolunda

Eskişehirspor şirketleşme yolunda
Eskişehir Büyükşehir Belediye başkanı Ayşe Ünlüce, Odunpazarı Belediye başkanı Kazım Kurt ve Tepebaşı Belediyesi adına Erdal Şahbaz yönetiminde Eskişehirspor için zirve toplantısı gerçekleşti.

Park Dedeman’da Eskişehirspor için zirve toplantısı yapıldı. Toplantı Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve Tepebaşı Belediye Başkan Yardımcısı Erdal Şahbaz başkanlığında yapıldı.

Toplantıya Eskişehirspor’un eski kulüp başkanlarından Aydın Begiter, Zeki Ünal, Ali Çelikoğlu, Nebi Hatipoğlu, Mesut Hoşcan, Mustafa Akgören, Mehmet Şimşek ve şu anki başkan Erkan Koca katıldı.

MİLLETVEKİLLERİ DE YER ALDI

Ayrıca toplantıya Milletvekillerinden Utku Çakırözer, Jale Nur Süllü, eski bakan İbrahim Yaşar Dedelek, parti il başkanları, iş insanları, efsane futbolcular, Eskişehirspor’un eski yöneticileri ve Eskişehir Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Sadri Atam katıldı. Milletvekili İbrahim Arslan şehir dışında olduğu için yer almadı. Basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantıda katılımcılar 5’er dakikalık söz aldı.

whatsapp-image-2024-04-26-at-19-50-38-1.jpeg

KOCA BİLGİ VERDİ

Eskişehirspor’un çıkış yolu konusunda fikirlerin alındığı toplantıda ilk sözü Kulüp Başkanı Erkan Koca aldı. Koca, kulübün mevcut durumu hakkında katılımcılara bilgi verdi. Sonrasında kulübün eski başkanları da söz alarak konuşmalarını gerçekleştirdi. Katılımcılardan konuşmak isteyenler de Eskişehirspor hakkında fikirlerini aktardı… Basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantı konusunda daha sonra detaylı açıklamanın yapılacağı öğrenildi…

TARAFTAR DA KATILSAYDI

Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca toplantı öncesinde “Eskişehirspor adına böyle bir toplantı düzenlendiği için teşekkür ederim. Ancak bu kulübün gerçek sahibi taraftarlardır. Keşke bu toplantıyı tertip edenler taraftar gruplarından da bir heyet oluşturup bu toplantıya dahil etselerdi. Ben taraftarların ne istediğini çok iyi biliyorum. Hem kulüp başkanı olarak hem de bir taraftar olarak bu toplantıda yer alıyorum. Eskişehirspor yerine Yeni Eskişehirspor gibi bir konu gündeme gelirse teşekkür eder toplantıdan ayrılırım” dedi.

whatsapp-image-2024-04-26-at-19-50-38-2.jpeg

" KURTULUŞU OLSUN"

Eskişehirspor Eski Başkanlarından Mustafa Akgören toplantı öncesinde “Eskişehirspor için olması gereken tablo bu. Belediye Başkanlarımız çok önemli bir adım attılar. Ama bu toplantı Eskişehirspor’un kurtuluşu olsun. Bizim için önemli olan Eskişehirspor” dedi.

ŞİRKETLEŞTİRİLME KARARI

Eskişehirspor’un geleceğinin konuşulduğu toplantı 3 saat sürdü. Toplantının ardından Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt açıklamalarda bulunarak “3 Belediye başkanımızın daveti üzerine gerçekleştirdiğimiz toplantı 3 saat sürdü. Bir çok arkadaşımız görüşlerini aktardı. Temel konu Eskişehirspor’un kurtulmasıydı. Katılan dostlara teşekkür ediyorum. Kimse kimseyi suçlamadı. Bir üst kurul kurulması kararı alındı. Belediye Başkanlarımız, Eski Başkanlarımız olarak Sayın Valiye giderek konuşmaları aktaracağız. Eskişehir’deki büyük odaları sanayi odaları ziyaret edilecek. Hem Eskişehirspor’u bir üst lige çıkarılması ve şirketleştirilmesi adına çalışmalara kararı aldık. Ayrıca FK konusu gündeme geldi. Ancak böyle bir şey yok. Bütün dostlara teşekkür ederim” dedi.

"FK CİDDİYE ALINACAK DURUM DEĞİL"

AK Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Odunpazarı Belediyesi ve Tepebaşı belediyesi öncülüğünde düzenlenen Eskişehirspor İstişare Toplantısı’nın ardından yaptığı açıklamada, “Eskişehirspor’un muhakkak şirketleşmesi ve kurumsallaşması lazım. Eskişehir F.K. fikri ciddiye alınacak şeyler değildir” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum