Kamu Sen Eskişehir il temsilcisi yurt memurunu darp etti

Kamu Sen Eskişehir il temsilcisi yurt memurunu darp etti
 Muhabir
Kamu Sen Eskişehir Temsilcisi Alp Arslan’ın, Hızır Bey Öğrenci yurdunda yurt görevlisi olarak çalışan Fatih Özdoğru isimli çalışanı darp ettiği iddia edildi.

Dün öğlen saatlerinde Kamu-Sen Eskişehir İl Temsilcisi Alp Arslan, Eskişehir’in Muttalip bölgesinde bulunan Hızırbey Öğrenci yurdu idari bölümüne yanındaki kişilerle birlikte giriş yaptı.

Koridorda rastladığı yurt görevlisi Fatih Özdoğru’ya önce omuz attığı sonra küfür ve tehditler savurduğu iddia edilen olay da Arslan, yumruk da atarak Özdoğru’yu darp etti.

Güvenlik görevlilerinin araya girmesiyle yurt çalışanının Arslan’ın elinden alındı.

Konunun emniyete intikal etmesinin ardından, polis olay yerine gelerek güvenlik kamerası görüntülerini inceleyerek, olay ile ilgili adli kovuşturma başlattı.

Memur Sen İl Temsilcisi İbrahim Akar, konuyla ilgili açıklama yaparak, “Kamu çalışanlarının haklarını korumak ve savunmakla görevli bir sendikacının bir kamu kurumunda üstelik görevi başındaki bir devlet memuruna yaptığı bu çirkin davranış ne bir sendikacıya ne de bir kamu çalışanına yakışacak bir davranış değildir. Bir sendikacı olarak her şeyden önce böylesi bir duruma bir sendikacının düşmüş olmasından utanç duyuyorum. Sendikacı mısın yoksa kabadayı mısın diye sormaktan kendimi alıkoyamıyorum. Kamu çalışanlarına karşı uygulanan şiddet kimden ve nerden geldiğine bakmaksızın karşısındayız. Bu çirkin davranışı şiddetle kınıyor ve darp edilen arkadaşımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Olayın sorumlusu kişi hakkında gereken adli ve idari soruşturma derhal açılmalı ve gereği yapılmalıdır. Bu konuda başta Eskişehir Valimiz Hüseyin Aksoy, Gençlik Spor İl Müdürü Osman Ercan ve bu kişinin asıl görev yaptığı Eskişehir Vergi Dairesi Başkanlığı yöneticilerine çağrıda bulunuyorum. Görevi başındaki bir devlet memuruna güvenlik kameralarının ve herkesin gözleri önünde bu davranışı yapan kişiye gereken soruşturma açılsın yaptığı sorumsuz ve çirkin, davranışın hesabı sorulsun” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.