Kontrolden çıkan traktör 20 metrelik uçuruma yuvarlandı

Kaza, Geyve’nin Sarıgazi Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ahmet U. öğle saatlerinde çalışmak için traktörü ile tarlaya gitmek üzere yola çıktı.
Uysal idaresindeki traktör, yolun dik ve engebeli olması sebebi ile sürücüsünün kontrolünden çıkarak yaklaşık 20 metrelik uçuruma yuvarlandı. Kazanın haber verilmesi üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.
Bölgeye ulaşan sağlık ekiplerince yapılan kontrolde traktörün altında kalan Ahmet U.'nun hayatını kaybettiği tespit edildi. Traktörde yolcu olarak bulunan yaralı Yusuf T. ise sağlık ekiplerince yapılan müdahalenin ardından Geyve Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Hayatını kaybeden U.'nun cenazesi Geyve Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, kazayla alakalı inceleme başlatıldı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.