Demirspor U15 takımı, elde ettiği şampiyonluğu düzenlenen anlamlı bir organizasyonla taçlandırdı. Varuna Gezgin’de gerçekleştirilen şampiyonluk yemeğinde sporcular, teknik ekip ve kulüp paydaşları bir araya geldi.

Eskişehir’de 2. Amatör Küme’de zirve yarışı
Eskişehir’de 2. Amatör Küme’de zirve yarışı
İçeriği Görüntüle

Organizasyon, kulüp müdürü Celal Şen’in öncülüğünde hayata geçirilirken, Murat Fıçıcı’nın destekleriyle anlam kazandı. Kulüp yönetimi, katkı sunan isimlere teşekkür ederek birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı.

Geceye Antrenörler Fatih Solak, Yener Uçrak, Fatma Üner, Mehmet Güler ve Furkan Çalışkan’ın yanı sıra kulüp malzemecisi Mustafa Aydın ve kulüp müdürü Celal Şen katılım sağladı. Samimi bir atmosferde geçen organizasyonda şampiyonluk sevinci bir kez daha paylaşıldı.

U15 takımı, elde ettiği bu önemli başarıyı birlikte kutlamanın gururunu yaşarken, kulüp olarak yeni hedeflere aynı inanç ve motivasyonla ilerleme mesajı verildi.

Kaynak: Spor Servisi