Üniversiteli gençlere sıcak karşılama

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, üniversite sınavında şehirdeki üniversiteleri kazanan gençleri bilgilendirmek ve şehre uyum sağlamalarına destek olmak amacıyla özel karşılama etkinlikleri düzenliyor.
Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi, Anadolu Üniversitesi (AÜ), Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) ve Eskişehir Teknik Üniversitesi (ESTÜ) öğrencilerine yönelik hazırladığı stantlarla, yeni akademik yılın başlangıcında kampüslerde gençlerle buluşuyor.
Anadolu Üniversitesi kampüsünde açılan ilk stantta, görevliler ve gönüllüler tarafından karşılanan öğrenciler, şehrin kültürel ve sosyal yaşamıyla ilgili bilgilendirilirken, Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’nin dijital el broşüründe yer alan mesajıyla da sürpriz yaşadı. QR kodlar aracılığıyla erişilen broşürde yurtlar, müzeler, ulaşım hatları, kültür-sanat merkezleri ve kamu kurumlarının iletişim bilgileri gibi öğrencilere yönelik pek çok faydalı içerik yer alıyor.
Stantlarda, öğrenciler Eskişehir’in sunduğu olanaklar, Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetleri, gençlik merkezinin etkinlikleri ve sosyal kütüphaneler hakkında kapsamlı bilgi alabiliyor. ESOGÜ ve ESTÜ’de de kayıt günlerine göre açılan stantlarda öğrenciler bilgilendirilecek.