Onur Sucu milli takımda
Onur Sucu milli takımda
İçeriği Görüntüle

Kadınlar Hentbol 2.Ligi Play-Off etabındaki başarılı performansıyla adını Final Four’a yazdıran Eskişehir Hentbol SK, Ankara’daki kritik maratona başlıyor. Tek devreli lig usulüne göre oynanacak organizasyonda temsilcimiz, ilk maçında Cuma saat 15.00’te Mersin Toroslar Belediyesi ile karşı karşıya gelecek.

İLK SINAV MERSİN’E KARŞI

Play-Off sürecinde oynadığı 6 maçın 5’ini kazanarak dikkat çeken temsilcimiz, bu formunu başkente taşımak istiyor. Turnuvaya galibiyetle başlamak büyük önem taşırken, teknik ekip ve oyuncular ilk düdükle birlikte tüm konsantrasyonunu sahaya yansıtmayı hedefliyor.

ZORLU FİKSTÜR

Üç gün üst üste sahaya çıkacak olan Eskişehir Hentbol, 25 Nisan Cumartesi günü saat 20.00’de Urfa Güneş’in Çocukları ile, 26 Nisan Pazar günü ise saat 18.00’de Kırklareli Gençlik ile kozlarını paylaşacak. Tüm takımların birbirleriyle karşılaşacağı bu zorlu fikstürde, puan tablosunda ilk iki sırayı alan ekipler 1. Lig’e yükselme hakkı kazanacak.

Eskişehir Hentbol SK, Ankara’daki Final Four’da hem şampiyonluk hem de üst lig hedefiyle parkede olacak.

Kaynak: Spor Servisi