Eskişehir Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Cemal Ererdi Anaokulu Müdürü Senem Tüfekçi, öğretmenler ve öğrencileri kabul etti. İklim Değişikliği Zirvesi kapsamında gerçekleştirilen ziyarette öğrenciler, çevre ve sürdürülebilirlik alanındaki çalışmalarını tanıttı.
Öğrenciler çalışmalarını tanıttı
Ziyarette öğrenciler tarafından iklim değişikliği, doğanın korunması ve sürdürülebilir bir gelecek konusunda yürütülen çalışmalar hakkında Vali Yılmaz’a bilgi verildi. Öğrenciler ayrıca topraksız tarım ve Harezmi Eğitim Modeli kapsamında hazırladıkları ürünleri tanıtarak çalışmalarını anlattı.

Vali Yılmaz’dan öğrencilere teşekkür
Vali Erdinç Yılmaz, çevre bilincinin küçük yaşlarda kazanılmasının önemine dikkat çekti. Yılmaz, doğayı koruma ve sürdürülebilir bir gelecek için emek veren öğrencilere ve öğretmenlere teşekkür etti.





