Eskişehir’in İstiklal Mahallesi'ndeki bir apartmanda yangın paniği yaşandı.
Edinilen bilgilere göre, binanın 2. katında yaşayan 66 yaşındaki S.S., ocağa makarna koyduktan sonra alkolün etkisiyle uyuyakaldı. Bir süre sonra daireyi dumanlar kapladı. Yükselen dumanları fark eden apartman sakinleri hemen ihbarda bulundu ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, polis, sağlık ve AFAD ekipleri olay yerine yönlendirildi.
Ekipler, kapının açılmaması üzerine balkondan içeri girerek yangına müdahale etti. İçeride uyuyan S.S., polis ve itfaiye personeli tarafından uyandırılarak güvenli bir şekilde evden çıkarıldı.
"Benim borcum ne kadar?"
Ekiplerin müdahalesiyle kurtarılan 66 yaşındaki adam, olay yerinde yapılan ilk sağlık kontrollerinin ardından hastaneye gitmeyi ve tedavi olmayı reddetti.
Polis ekiplerine olayın nasıl gerçekleştiğini anlatan S.S., arkadaşıyla kavga ettiğini, ardından makarna yapmak isterken alkol aldığı için uyuyakaldığını ve sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi. Öte yandan S.S.'nin, kendisini kurtaran polis ekiplerine "Benim borcum ne kadar?" diye sorması dikkat çekti.




