Dün akşam saatlerinde, Çamlıca Mahallesi Ulusal Egemenlik Bulvarı üzerinde konuşlanan polis ekipleri, yoldan geçen araçları tek tek durdurarak denetim yaptı. Bu uygulama sırasında sürücülerin belgeleri kontrol edildi ve alkol testleri yapıldı. Kuralları ihlal eden sürücülere gerekli cezai işlemler uygulandı.
Ehliyetini kaybetti, 25 bin TL ceza aldı
Denetimler sırasında durdurulan aracın sürücüsü L.B.'nin alkol testinde yasal sınırın üzerinde alkollü olduğu belirlendi. Bu nedenle, sürücünün ehliyetine 6 ay süreyle el konulurken, kendisine 25 bin TL idari para cezası kesildi. L.B.'nin aracı çekici yardımıyla otoparka çekilirken, kendisi işlemleri için polis merkezine götürüldü.

Cadde ortasında aracını bırakıp kaçtı
Denetim sırasında ilginç bir olay da yaşandı. Polis ekipleri tarafından durdurulmak istenen bir otomobilin sürücüsü, ekipler inceleme yapmaya başladığında aracını cadde ortasında bırakarak yaya olarak kaçmaya başladı. Neden kaçtığı henüz bilinmiyor, ancak sürücünün kimliğini tespit etmek ve yakalamak için çalışmalar başlatıldı. Cadde ortasında terk edilen araç ise çekici ile bölgeden kaldırıldı.





