Eskişehirspor’un son iki sezonda kaptanlığını üstlenen ve Siyah Kırmızılı ekibin yeniden 3. Lig’e yükselmesinde önemli pay sahibi olan Ali Fırat Horosan, anlamlı bir sosyal sorumluluk ziyaretine imza attı.

Yeni sezon öncesi Eskişehirspor’a veda eden tecrübeli futbolcu, Eskişehir Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesindeki Çocuk Evleri Sitesi’ni ziyaret ederek devlet koruması altındaki çocuklarla bir araya geldi.

Samimi sohbetlerin gerçekleştirildiği ziyarette Horosan, çocuklarla yakından ilgilenirken onların mutluluğuna ortak oldu. Sporun birleştirici gücünü bir kez daha ortaya koyan buluşmada çocuklar, deneyimli futbolcuyla bol bol sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirdi.

Sarper Çağlar: Şampiyonluktan başka yolumuz yok
Sarper Çağlar: Şampiyonluktan başka yolumuz yok
İçeriği Görüntüle

Çocukların yüzündeki tebessüme ortak olan başarılı futbolcu, sporun yalnızca başarıdan ibaret olmadığını, toplumsal dayanışmanın da en güçlü temsilcilerinden biri olduğunu bir kez daha gösterdi.

Kaynak: Spor Servisi