Hakan Şapçı'nın şansı tutmuyor
Hakan Şapçı'nın şansı tutmuyor
İçeriği Görüntüle

Eskişehirspor taraftarları, geçmişte kulübe gelir sağlamak için devredilen bilboardları yeniden gündeme getirerek, bu süreçten kazanç sağladığı iddia edilen ESGROUP'un sahibi Özgür Fetih Demirdaş’a dikkat çekici bir çağrıda bulundu.

Elde edilen gelirin karşılığı isteniyor

Es-Es' taraftarları, yıllardır işletilen reklam alanlarından elde edilen gelirlerin karşılığında Demirdaş'ın bugün kulübe somut bir destek vermemesini eleştirirken, en az 5 milyon TL’lik katkının artık geciktirilmemesini istiyor.

Eskişehirsporlulardan Demirdaş'ın sessizliğine tepki

Yaklaşık 10 yıl önce, dönemin kulüp yönetimi ve belediyelerin desteğiyle Eskişehirspor’a düzenli gelir sağlamak amacıyla şehirdeki billboardların işletmesi Demirdaş’a verilmişti. Eskişehirspor taraftarları, aradan geçen süreye rağmen kulübün içinde bulunduğu kritik süreçte Demirdaş'ın destek vermemesine tepki gösterdi. Taraftarlar, bu anlaşmanın yalnızca ticari bir kazanç olarak kalmamasını, kulübün zor zamanlarında Demirdaş'ın sorumluluk almasını bekliyor. Farklı platformlarda ortak bir tepki gösteren Eskişehirsporlular, Demirdaş’ın sessizliğini eleştirirken, kamuoyuna yansıyan beklentinin giderek büyüdüğüne dikkat çekti.

Eskişehirspor Nefer Tribünü Lideri Alihan Başkan, konuya ilişkin açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Eskişehirspor taraftarlarının haklı olarak devri Özgür Demirdaş'a verilen ve uzun yıllardır işletmiş olduğu bilboardlardan elde edilen kazançtan Eskişehirspor için destek bekliyor. Özgür Bey'in bu konuda duyarsız kalmayacağını çok güçlü bir sekilde desteğini en kısa zamanda açıklamasını bekliyoruz."

Kaynak: Haber Merkezi