İki isim sahne alacak
Soner Yüksel’in sunuculuğunu yapacağı ve saat 17.00’de başlayacak açılış etkinliğimizde DJ KUVOKA TUNAY ve ÖZGÜN sahne alacak. Futbolcular ve teknik ekip tek tek sahaya davet edilerek tanıtılacak. Saat 19.30’da ise Kırmızı Şimşekler İnegölspor ile bir hazırlık maçı oynayacak.
Canlı verilecek
Kulüp yetkilileri “Bu özel gece, kulübümüze çok önemli bir destekte bulunacak olan şehrimizin önemli bir basın-yayın kuruluşu tarafından; ülkemizde ve dünyanın dört bir yanında yaşayan Eskişehirsporlular, Eskişehirspor’a gönül vermiş tüm vatandaşlarımız ve taraftarlarımız için üst düzey yayın kalitesiyle ücretsiz olarak canlı yayınlanacaktır. Canlı yayını gerçekleştirecek yayıncı kuruluş, en kısa sürede resmi sayfalarımızdan duyurulacaktır” dedi.
Biletler geçerli olacak
Ayrıca “Açılış etkinliğimizde kulübümüze ait kombine kartlar ve loca sahibi taraftarlarımızın biletleri geçerli olacaktır.
Açılış etkinliğimizin bilet satışları 26 Ağustos Çarşamba günü başlayacaktır.
Bilet fiyatlarımız:
KALE ARKALARI: 250 TL
MARATON ALT: 350 TL
MARATON ÜST: 500 TL
VİP: 1.000 TL”
Davet ettiler
Yine yapılan açıklama da “Biletlerimizin kısa sürede tükeneceğini düşünüyoruz. Bu nedenle her açıdan avantaj sağlamak adına, bilet satışları başlamadan önce kombine kartınızı almanızı tavsiye ediyoruz. Ayrıca şehrimizin tüm işletmelerini, hem açılış maçımıza özel hem de diledikleri takdirde sezon boyunca stadyumumuzda bulunan LED ve kuşak reklam alanlarını kiralamaya davet ediyoruz” dedi.




