75 yaşında ehliyet aldı

75 yaşında ehliyet aldı
75 yaşında ehliyet alan yaşlı adam şaşırttı.Rahatsız olan eşini sık sık hastaneye götürmek zorunda kalan Mehmet Nuri Corav (75), karısı Nuriye Corav’ın toplu taşıma araçlarında zor anlar yaşaması üzerine ehliyet almaya...

75 yaşında ehliyet alan yaşlı adam şaşırttı.
Rahatsız olan eşini sık sık hastaneye götürmek zorunda kalan Mehmet Nuri Corav (75), karısı Nuriye Corav'ın toplu taşıma araçlarında zor anlar yaşaması üzerine ehliyet almaya karar verdi. İlk önce Sazova Mahallesi'ndeki evinin çevresinde kendine ait otomobilini 1 yıldır ehliyetsiz kullanarak pratik yaptığını anlatan Corav, bir sürücü kursuna kayıt oldu.
İlk direksiyon sınavında 88, yazılı sınavlarda ise 90'nın üzerinde notlar alan Mehmet Nuri Corav, motorlu taşıt sürücüsü sertifikası ile B sınıfı sürücü belgesini aldı. Corav, sınıftan 48 kişinin katıldığı sınavı 17 kişinin kazandığını belirterek, bir çok gencin sınavları geçemediği için ehliyet alamadığını ifade ederek, "Hayat müşterektir düşüncesiyle eşim için bu yaşta ehliyet aldım.
Çok şükür sürücü belgesini almayı ilk sınavda başardım. Bundan sonra acemilik dönemini atlatıp, profesyonel bir sürücü olmak istiyorum. Ehliyetsiz otomobil kullanırken, polise hiç yakalanmadım" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.