"Acılarımız o günkü gibi taze"

“Acılarımız o günkü gibi taze”
Emek Partisi Eskişehir Örgütü, 10 Ekim Ankara Katliamı yıl dönümü nedeniyle parti binasında gazetecilerle bir araya gelerek katliamın gelişimi ve sonrası ile ilgili avukatların aracılığı ile değerlendirme yaptı.Emek Partisi...


Emek Partisi Eskişehir örgütü, 10 Ekim Ankara Katliamı yıl dönümü nedeniyle parti binasında gazetecilerle bir araya gelerek katliamın gelişimi ve sonrası ile ilgili avukatların aracılığı ile değerlendirme yaptı.

Emek Partisi İl Başkanı Hüseyin öge, katliamın üzerinden 2 yıl geçtiğini belirterek, “Bu katliamda 102 arkadaşımızı kaybettik. 14 tanesi partilimiz, üyemiz. Hepsi birbirinden değerli insanlardı. Ama birisi farklıydı. Yıllarca birlikte çalıştığımız, parti yönetimde olan, yoldaşımız, arkadaşımız Korkmaz Tetik’ti. Acılarımız o günkü gibi taze. Gülüşümüzün bir yanı eksik. Ama umudumuz, direncimiz ve kararlılığımız o günkü kadar büyük. O acıyı yaşatanlardan hesap soracağız” dedi.
öte yandan davayı takip eden avukatlar, Barış İpek ve Heval Yıldız Karasu, katliamın öncesi, sonrası ve yargılanma süreci ile ilgili değerlendirmelerde bulundular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.