AK Parti'de yeni çalışma

AK Parti’de yeni çalışma
AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Ertuğrul DİNDAR’ın direktifleri doğrultusunda yeni ve çok önemli bir çalışmayı hayata geçirmek için çalışmalara başlandı. İlk adım olarak Aile ve Sosyal Politikalar Tepebaşı sosyal...

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Ertuğrul DİNDAR'ın direktifleri doğrultusunda yeni ve çok önemli bir çalışmayı hayata geçirmek için çalışmalara başlandı.
İlk adım olarak Aile ve Sosyal Politikalar Tepebaşı sosyal hizmetler Müdürü Hüseyin HACIOĞLU'nu ziyaret eden Teşkilat yöneticileri yapacakları çalışmalar hakkında bilgi alış verişinde bulundular.
Ziyarette AK Parti Tepebaşı ilçe Ekonomi işlerinden sorumlu Başkanı Hasan YILMAZ, Sosyal İşler Başkanı Esra Aynalı, Teşkilat Başkanı Yasin AYDIN, Kadın kolları Başkanı Şadan GÜNERİve Gençlik kolları adına da Burak YALÇIN hazır bulundular.
Teşkilat adına ortak açıklamalarda bulunan Hasan YILMAZ ve Sosyal İşler Başkanı Esra AYNALI; Başbakanımız Prof.Dr. Ahmet DAVUTOĞLU'nun en büyük söylemlerinden biri hatta birinci sırada yer alan insan odaklı siyaset anlayışıdır. Bizlerde Teşkilat olarak diyoruz ki, insanı yaşat ki Devlet yaşasın.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.